Active

Small Group Special Training (SGST)

Meer Specifiek zoals Boks, Power, Circuit, Fit Pilates, …

Samen sporten in ‘Small Group’ (3 tot 8 personen) laat je coach toe om je beter te begeleiden, doelgerichter met jou te Trainen, en op te bouwen in intensiteit en complexiteit (progressieve overload).

Groepslessen zorgen voor extra ambiance maar hebben als nadeel dat wij als instructeur moeilijk ieder tegelijk in de gaten kunnen houden. Wat betekent dat niet steeds een optimale techniek wordt gebruikt. We dienen ook rekening te houden met de ‘gemiddelde sporter’, zodat we nooit helemaal naar jouw behoeftes en doelen kunnen coachen. Om groepslessen zo toegankelijk mogelijk te houden zijn we ook beperkt in choreografieën. Voor sterke trainingsprikkels en krachttoename zijn groepslessen dan ook niet de ideale optie.

In SGST hebben we meer ruimte voor jouw eigen niveau en mogelijkheden tot groei. Je kan er je limieten opzoeken. Maar ook startende sporters of sporters met blessures kunnen we stap voor stap op een gezonde wijze naar een hoger niveau brengen.


Groepsles

Sporten in grotere groepen

Sporten in grotere groep geeft nu eenmaal die extra sfeer en ambiance! Samen met anderen sporten bij een (over) enthousiaste instructeur met opzwepende muziek en leuke choreografieën motiveert jou en jouw vriendinnen om elke week te gaan sporten.

Misschien zie ik jou in 1 van de groepslessen?

Maandag 20u15 Battle

Donderdag 20u15 Pilates


Dinsdag

19u15 Battle

20u30 Spinning

(vanaf oktober 2022)