SGST FIT BOX

Boksen, in welke vorm ook, is een vrij intensieve workout! Maar ook een leuke variatie in het ruime aanbod van groepslessen. Het werkt hard in op je conditie. De korte en explosieve bewegingen op de bokspaal doen je hartslag en ademhaling snel stijgen.

Het idee om ‘alles is uit te meppen‘ geeft je die extra dosis energie om voluit te gaan. Met als gevolg dat je stevig in je zweet staat en je calorieverbruik de lucht in schiet!

Hoe beter jouw techniek, hoe sterker jouw workout… hoe meer resultaten je uit deze intensieve workout haalt.

In de Small Group vorm hebben we dan ook de mogelijkheid om jouw techniek stelselmatig op jouw niveau te verbeteren. Is het nu snelheid, flexibiliteit, kracht of intensiteit… door aangepaste circuit oefeningen brengen we jouw workout naar een beter niveau.

In de FIT BOX Power ligt de nadruk op kracht en sterke spieren. We nemen in het eerste deel van de les tijd om hieraan te werken met gebruik van weerstand en gewichten. Hoe sterker jij wordt, hoe sneller jouw bewegingen en reflexen, hoe intensiever jouw workout!

Weet dat goed getrainde spieren jouw conditie beter op peil houden en zorgen voor extra verbranding.

In de FIT BOX Cardio ligt de nadruk op snelheid en conditie. In het eerste deel van de les gaan we in TaeBo stijl de typische jab en kick bewegingen op een doorgedreven tempo uitvoeren waarbij jouw hartslag al snel de hoogte in gaat.

In deel 2 gooien we zowel in de Power als Cardio variant onze energie los op de bokspalen. Je oriëntatie en reflexen worden daar op de proef gesteld om de workout ook steeds uitdagend te houden!

Weet dat het niets perfect moet! Het is de uitdaging, jouw pogingen die je doen groeien en blijven motiveren.


Small Group FIT BOX Training nu ook op ZONDAG!

Op ieders niveau pittig je zondag starten! Inschrijven kan je via het formulier.

Startactie FIT BOX op zondag – 2 beurten

€ 10,00